Restinkoop

Bent u geïnteresseerd in onze restinkoop? Bekijk wat wij in de aanbieding hebben voor u.


Vraag offerte aan

Krap budget? Koop gebruikte stenen!

Bij Sierbestrating Roermond richten wij ons ook op klanten die het net wat minder hebben maar evengoed een prachtige tuin willen. Hiervoor hebben wij een aparte collectie aan gebruikte tegels, stenen en grind! Deze kopen wij van restpartijen in verkopen wij door aan u.  Neem daarom ook eens een kijkje bij onze collectie van restinkoop. 

Alle stenen, tegels en grind van de restinkoop veranderd wekelijks en is nooit hetzelfde. Er zit altijd wel wat unieks tussen dat bij u in de smaak valt. De collectie van restpartijen is niet online te bestellen, hiervoor kunt u een afspraak maken om deze ‘resten’ te bekijken. 

Hoe groot of klein u uw oprit of tuin wilt laten maken, het kiezen van gebruikte tegels is altijd een verstandige keuze om te doen! U denkt hierbij ook mee aan het milieu en bent u bewust bezig. Voornamelijk natuurstenen zoals marmer kunnen prijzig zijn om deze nieuw aan te schaffen. Misschien zit deze soort wel bij ons in de restinkoop.  Neem gerust een kijkje.

natuursteen-4

Bij restinkoop ben je altijd voordelig

Krap budget? Geen probleem! Tweedehandstegels kunnen net zo mooi zijn.

Betonklinkers

Onze restinkoop aan betonklinkers wisselt elke week af. Dit is 30% goedkoper dan dat u kiest voor nieuw. Doe er u voordeel mee!

Stapelblokken

Deze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, stijlen en materialen, zodat er voor elke tuin een passende oplossing is. Bij ons zijn ze 25% goedkoper.

Grind en split

Grind en split zijn geschikt om tuinen en opritten mee te verharden, maar kunnen ook uitstekend gebruikt worden om borders mee op te vullen.

Keramische terrastegels

Dankzij hun hoge hardheid, krasbestendigheid en vuurvaste karakter zeer geschikt voor de bestrating van het terras.

Bekijk hieronder voorbeelden die

met tweedehandstegels zijn gerealiseerd.

Previous
Next

Direct advies nodig?