restinkoop

Ben je geïnteresseerd in onze restinkoop? Bekijk wat wij in de aanbieding hebben voor jou.

Krap budget? Koop het tweedehands!

Bij Sierbestrating Roermond richten wij ook op klanten die het net wat minder hebben maar evengoed een prachtige tuin willen. Hiervoor hebben wij een aparte collectie aan tweedehands tegels, stenen en grind! Deze komen meestal van bouwprojecten af waarvan de oude tuin is afgebroken maar de stenen nog in goede staat zijn. Het is natuurlijk enorm zonde om deze zomaar weg te gooien of ergens weg te dumpen. Wij houden ervan om mooie materialen nog her te gebruiken bij toekomstige projecten. Neem daarom ook eens een kijkje bij onze collectie van restinkoop. 

Alle stenen, tegels en grind van de restinkoop veranderd wekelijks en is nooit hetzelfde. Er zit altijd wel wat unieks tussen dat bij jou in de smaak valt. De tweedehands collectie is niet online te bestellen, hiervoor kun je gewoon een afspraak maken om deze ‘resten’ te bekijken. 

Hoe groot of klein jij jouw oprit of tuin wilt laten maken, het kiezen van tweedehands tegels is altijd een verstandige keuze om te doen! Je denkt hierbij ook mee aan het milieu en ben je bewust bezig. Voornamelijk natuurstenen zoals marmer zijn best prijzig om deze nieuw aan te schaffen. Misschien zit deze soort wel bij ons in de restinkoop.  Neem gewoon eens een kijkje.

natuursteen-4

Bij restinkoop ben je altijd voordelig

Krap budget? Geen probleem! Tweedehandstegels kunnen net zo mooi zijn.

Betonklinkers

Onze restiknoop aan betonklinkers wisselt elke week af. Dit is 30% goedkoper dan dat je het nieuw zou gaan kopen. Doe er je voordeel mee!

Stapelblokken

Deze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, stijlen en materialen, zodat er voor elke tuin een passende oplossing is. Bij ons zijn ze 25% goedkoper.

Grind en split

Grind en split zijn geschikt om tuinen en opritten mee te verharden, maar kunnen ook uitstekend gebruikt worden om borders mee op te vullen.

Keramische terrastegels

Dankzij hun hoge hardheid, krasbestendigheid en vuurvaste karakter zeer geschikt voor de bestrating van het terras.

Bekijk hieronder voorbeelden die
met tweedehandstegels zijn gerealiseerd.