zand storten

Heb je hulp nodig met het storten van nieuw zand? Wij helpen je hier graag mee.

Zand voor ophogen en aanvullen

Sommige dingen zijn onmisbaar in de tuin, zoals zand. Straatzand wordt gebruikt als solide fundering voor onder bestrating. Bij Sierbestrating Roermond kun je terecht voor goedkoop en hoge kwaliteitszand. Wij leveren het zand in Big Bags of voor groter partijen met zandauto’s. De Big Bags worden geplaatst door een vrachtauto met laadkraan, naast de auto, uitsluitend via een verharde weg. Het voordeel van een Big Bag is dat het weinig plaats inneemt en dat er bijna geen rommel ontstaat.

Straatzand is leverbaar in een Big Bag van 1000 liter (1 kuub), goed voor ca. 5 m² bij een laagdikte van 20 cm, of per Mini Bag van 500 liter (0,5 kuub), goed voor ca. 2,5 m² bij een laagdikte van 20 cm. Tevens zijn er voor kleinere hoeveelheden zakken verkrijgbaar van 20 KG. Voor grotere hoeveelheden is er een mogelijkheid tot het leveren van straatzand los gestort. Voor meer informatie over het los storten van straatzand kun je ons altijd bellen of mailen.

Heel simpel gezegd komt het er op neer dat onder bestrating bijna altijd straatzand gebruikt wordt. Het heeft een goede waterdoorlatendheid en is goed af te rijen. Voor straatzand worden diverse andere benamingen gebruikt zoals: ophoogzand, geel zand, bestratingszand en vulzand.

oprit bouwen

Altijd telefonisch bereikbaar

Heb je vragen over jouw tuin of oprit project? Twijfel niet, en neem gewoon contact met ons op. Bel ons op: 06 - 50470207

Professioneel en vakkundig werk

Zodra wij beginnen met een project, zorgen wij er ook altijd voor dat wij professioneel en vakkundig te werk gaan.

Wij regelen alle graafmachines

Om het proces nog sneller te laten lopen, huren wij graafmachines bij andere partijen.

Ophoogzand voor het beste resultaat

Wij adviseren jou om altijd voor geel zand te kiezen bij het vernieuwen van de bestrating van de oprit. Dit geeft namelijk het beste en mooiste resultaat. Je zult merken zodra je een ander soort zand gaat gebruiken dat eigenlijk niet geschikt is voor het opvullen van de oprit, dat het in de toekomst in gaat zakken. Dit is het ergste wat er met jouw opruit kan gebeuren. Om doorzakking van sierbestrating te voorkomen, gebruiken wij daarom altijd geel zand. Een goede ondergrond geeft een natuurlijke en vlakke basis om daarna de door jou uitgekozen tegels of stenen neer te plaatsen. Dit kun je zelf doen of met behulp van een van onze vakmensen.

Op het moment dat je voor Sierbestrating Roermond kiest, krijg je automatisch 100% garantie dat jouw tuin en of oprit er perfect uit gaat zien en geheel naar jouw wensen. De eerste stap is dat wij samen een offerte op maat voor jou gaan maken en daarna alle bouwplannen met elkaar bespreken. Ook ben jij degene die bepaald hoeveel werk jij in jouw eigen bouwproject wilt gaan stoppen. Vraag jezelf af of je alles aan onze vakmensen over wilt laten of dat jij zelf ook mee wilt werken. Dat is allemaal aan jou en dat vinden wij helemaal geen enkel probleem! Vraag jouw familie, vrienden en kennissen om mee te helpen met jouw tuin of oprit project, en het resultaat zal er sneller zijn. Dit zal uiteindelijk ook in de kosten schelen.

Weet je nog niet zeker hoeveel zand jij nodig hebt?
Bel ons gewoon en maak een afspraak

Direct advies nodig?